Lägenhet 2 rok, 53,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-23
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-23
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-23
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-23
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-23
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-23

Välkommen in till en social och välplanerad tvåa med både en entrébalkong med kvällssol samt en balkong med morgonsol. Här finns vinkelkök, rum för en stor matplats och förvaring av kläder och skor i dubbla skjutdörrsgarderober.

Kliv in till den här trevliga tvåan via en entrébalkong med kvällssol och vidare in i hallen. Här finns plats för avhängning och förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk och lång arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det härliga luftiga köket går i vinkel och matplatsen rymmer många gäster – perfekt för dig som gillar matlagning och att bjuda hem vänner på långa middagar. Vardagsrummet intill har plats för både soffa och fåtöljer och härifrån når du den mysiga balkongen med härlig morgonsol. Här kan du börja dagen med en kopp kaffe under soliga morgnar framöver. Det här hemmet passar dig som föredrar en mindre öppen planlösning. I sovrummet vaknar du till morgonsol och har gott om förvaring för kläder och skor i en stor skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 53,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2 av 5
Nummer 2-23
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Balkong

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09