Lägenhet 3 rok, 82 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-31
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-31
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-31
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-31
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-31
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-31

Välkommen in till en social trea med öppen planlösning där du kan njuta av dubbla balkonger, varav en har söderläge och en har utsikt över sjön. En gäst-wc och förvaring i skjutdörrsgarderob förenklar vardagen.

Kliv in i en hall som har plats för avhängning och förvaring i en garderob och städskåp. En gäst-wc underlättar vardagarna när flera i familjen ska iväg samtidigt. Även hemmets helkaklade badrum ligger i anslutning till hallen. Här hittar du dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Hemmets mindre sovrum har fönster mot gården så att du kan vädra utan att bli störd under varma nätter. Rummet rymmer både säng samt en liten arbetsplats.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är socialt och sträcker sig genom hemmet och får ljus från fönster i två väderstreck. Köket delar av rummet så att matplatsen får en trevlig plats framför balkongen med sjöutsikt och lugnt läge mot gården. Soffan och fåtöljerna placeras i den andra änden av rummet, mot balkongen i ljuvligt söderläge. De dubbla balkongerna ger dig många chanser till sköna stunder och trevliga middagar utomhus.

Hemmets större sovrum har fönster med sol under stora delar av dagen. Här är det fint att vakna upp. En rymlig skjutdörrsgarderob ger gott om utrymme för kläder och skor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 82 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3 av 5
Nummer 2-31
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Balkong, Sjö-/havsutsikt

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09