Lägenhet 4 rok, 115,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-51
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-51
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-51
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-51
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-51
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-51

Välkommen in högst upp i huset till en rymlig gavelfyra som har det där extra. Planlösningen är öppen och social med stor matplats, två terrasser som sträcker sig längs med hemmet i tre väderstreck, med både söderläge och viss utsikt över Munksjön. Två badrum och förvaring i flera skjutdörrsgarderober förenklar vardagslivet här.

Kliv på! Här hittar du en ljus och luftig hall som har plats för avhängning och förvaring i en större skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du hemmets två helkaklade badrum med dusch. Det större har tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är generöst tilltaget och har en öppen planlösning som passar perfekt för dig som gärna har vänner och släkt hemma på middag och brunch. Matplatsen rymmer många gäster och köket har bra arbetsytor och passar utmärkt för dig som gillar matlagning. Rummet går att inreda med både soffa och flera fåtöljer. Härifrån tar du dig ut till hemmets båda terrasser. Den mindre har ett lugnt läge mot den gröna gården och viss utsikt över sjön. Den stora terrassen sträcker sig utmed huset i vinkel så att du kan njuta av både morgonsol och perfekt söderläge. Terrassen går att inreda med en matplats, sittgrupper, solstolar och många krukor och små odlingar. Här kommer du att spendera många mysiga morgnar och sköna dagar framöver.

Sovrummen ligger vägg i vägg i den mer privata delen av hemmet. Det större rummet har utgång till terrassen med morgonsol, så att du kan ta ett steg ut och möta dagen med en kopp kaffe. Det finns bra förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob. De två mindre rummen har plats för både säng och en liten arbetsplats. Förvaring av kläder finns i en garderob respektive en större skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 115,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 5 av 5
Nummer 2-51
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Sjö-/havsutsikt, Takterrass

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09