Lägenhet 3 rok, 87 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-54
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-54
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-54
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-54
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-54
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 2-54

Välkommen högst upp i huset till en läcker trea med härlig social atmosfär och entrébalkong. Här kan du njuta av dubbla terrasser med morgonsol respektive kvällssol där du kan inreda med matplatser, krukor och solstolar. Gäst-wc och skjutdörrsgarderober underlättar vardagen här.

Kliv in till den här trevliga trean via en entrébalkong och vidare in i hallen. Här finns plats för avhängning och förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du hemmets gäst-wc som underlättar vardagen då flera i familjen ska iväg samtidigt. Ett par steg lägre in i hallen hittar hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det gemensamma köket och vardagsrummet har öppna härliga ytor, perfekta att umgås på. Vid matplatsen kan du duka till många gäster och rummet rymmer dessutom både soffa och fåtöljer. En fristående vägg delar av köket och de sociala ytorna så att du kan lägga din sista hand på maten ostört medan dina gäster småpratar i soffan. Under sommarhalvåret blir de två terrasserna självklara platser att umgås och ha det skönt på. Den ena har mysig morgonsol och på den andra, som ligger mot den gröna gården, kan du njuta av kvällssolen. Här kan du inreda med matplatser för både frukost och middag, solstolar samt egna odlingar i krukor.

Hemmets större sovrum får morgonsol och har gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Vägg i vägg ligger det mindre sovrummet som rymmer både säng och en liten arbetsplats. Rummet har fönster mot terrassen och den lugna gården så att du kan vädra utan att bli störd under varma sommarnätter.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 87 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 5
Nummer 2-54
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Balkong, Takterrass

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09