Lägenhet 3-11

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-11
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-11
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-11
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-11
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-11
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-11

Välkommen in till en härlig gavelfyra på första våningen med mysig uteplats mot gården, öppen social planlösning med plats för vännerna och flera fönster i soligt söderläge. Dubbla badrum och förvaring i skjutdörrsgarderober underlättar din vardag här.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob med städskåp.

Här hittar du hemmets större sovrum som är luftigt och ljust och har fönster i härligt söderläge. En rymlig skjutdörrsgarderob hjälper dig att hålla ordning på kläder och skor.

Hallen tar dig vidare till hemmets två helkaklade badrum med dusch som ligger vägg i vägg. Det ena har tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt ett väggskåp för extra förvaring. Mitt emot hittar du ett av hemmets två mindre sovrum som rymmer både säng och en liten arbetsplats. Här finns förvaring för kläder i två garderober. Rummet har fönster mot gården så att du kan vädra under varma sommarnätter utan att bli störd.

Det kombinerade köket och vardagsrummet har en social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Matplatsen rymmer flera gäster och placeras med fördel framför fönstret och den franska balkongen med ljuvligt söderläge. Det generösa rummet går att inreda med både soffa och fåtöljer. Under sommarhalvåret kan du njuta av sköna dagar och måltider utomhus på den mysiga uteplatsen mot gården. Här kan du inreda med solstolar, sittgrupp och krukor. Innanför köket ligger det andra mindre sovrummet. Ljuset flödar in från söder och även här får du plats att inreda med säng och en liten arbetsplats. Två garderober rymmer dina kläder. 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 595 000 kr
Månadskostnad 5 756 kr
Boarea 100,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 5
Nummer 3-11
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Klädkammare, Uteplats
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

073-514 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09

Räkna på kostnaden för ditt nya boende