Lägenhet 4 rok, 103,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-23
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-23
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-23
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-23
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-23
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-23

Välkommen in till en social och öppen tvåa med härlig balkong mot den gröna gården. Dubbla skjutdörrsgarderober håller ordning på dina kläder och skor och sovrummet har ett lugnt läge.

Kliv in i en luftig hall med plats för avhängning och förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Sovrummet är luftigt och har lugnt läge med fönster mot gården så att du kan vädra under varma sommarnätter. Dina kläder och skor får gott om plats i en stor skjutdörrsgarderob.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är socialt och passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem släkt och vänner på middag eller brunch. Här får du plats med både en trevlig matplats och soffa samt fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet av en generös balkong mot den trevliga gröna gården. Här kan du ha många mysiga stunder framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 103,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 5
Nummer 3-23
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Balkong, Klädkammare, Sjö-/havsutsikt

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09