Lägenhet 4 rok, 103,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-31
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-31
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-31
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-31
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-31
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-31

Välkommen in till en härlig gavelfyra med öppen planlösning och sjöutsikt från hemmets två balkonger samt från det gemensamma köket och vardagsrummet. Här finns gott om plats för vänner och familj. Dubbla badrum och skjutdörrsgarderober i varje sovrum samt i hallen underlättar vardagslivet här.

Kliv in i en hall som har fri sikt genom hemmet och ut över vattnet. Här finns plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du hemmets båda helkaklade badrum varav det större har tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Det kombinerade köket och vardagsrummet har en social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Rummet har fantastisk utsikt över sjön från flera fönster. Här kan du möblera med en stor matplats, soffa och fåtöljer och ta del av vyn året om. Under sommarhalvåret kan du njuta av sköna dagar på två balkonger som båda har utgång från vardagsrummet. Den ena ligger mot den gröna gården och har trevlig kvällssol. Den andra är inglasad och härifrån ser du rakt ut över Munksjön.

De tre sovrummen ligger vägg i vägg i hemmets mer privata del. Samtliga rum har fönster mot gården så att du kan vädra under varma nätter utan att bli störd. Det finns gott om förvaring för kläder i en skjutdörrsgarderober och i de båda mindre rummen har du möjlighet att inreda med en arbetsplats. I passagen utanför finns ytterligare förvaringsmöjlighet i en skjutdörrsgarderob.

Hemmets mindre sovrum har fönster mot gården så att du kan vädra utan att bli störd under varma nätter. Rummet rymmer både sängbord och en liten arbetsplats. Dina kläder kan du förvara i två garderober. Vägg i vägg ligger hemmets större sovrum som också har ett lugn läge. Här finns plats för förvaring av kläder och skor i en skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 103,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 3 av 5
Nummer 3-31
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09