Lägenhet 3-31

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-31
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-31
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-31
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-31
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-31
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-31

Välkommen in till en rymlig och social gavelfyra med öppen planlösning där du kan njuta av sköna dagar och kvällar på dubbla balkonger, varav en har söderläge och en har ett lugnt läge mot den gröna gården. Två badrum och förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderob förenklar vardagslivet här.

Kliv på! Här hittar du en hall som har plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du hemmets större sovrum som får härligt ljus från fönster i söderläge och har gott om förvaring för kläder och skor i en klädkammare. Ett par steg vidare in i hemmet finns två helkaklade badrum med dusch. Det större har tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Ett av hemmets mindre sovrum ligger mitt emot och har ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra utan att bli störd under varma sommarnätter. Rummet rymmer både säng och en liten arbetsplats.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är socialt och sträcker sig genom hemmet och får ljus från fönster i två väderstreck. Matplatsen placeras perfekt intill fönstret i söderläge där du också har utgång till hemmets lite mindre balkong. Här kan du starta dagen med en kopp kaffe framöver. I andra änden av rummet finns det gott om yta att inreda med både soffa och flera fåtöljer. Det här hemmet är perfekt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Ta dig ut på den stora balkongen mot den gröna gården. Här ryms både en matplats och sköna solstolar och krukor. Det tredje sovrummet hittar du innanför matplatsen och även det har fönster i ett ljuvligt söderläge. Här kan du inreda med både säng och ett skrivbord samt förvaring i dubbla garderober.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 103,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 3 av 5
Nummer 3-31
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

073-514 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09