Lägenhet 3 rok, 79 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-53
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-53
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-53
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-53
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-53
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-53

Välkommen högst upp i huset till en läcker trea med härlig social atmosfär och bra förvaring i flera skjutdörrsgarderober. Här kan du njuta av dubbla terrasser varav en har perfekt söderläge med många timmar sol, och den andra utsikt över gården och sjön.

Kliv in i en hall med plats för avhängning och förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Hallen leder dig direkt in i det gemensamma köket och vardagsrummet som har öppna härliga ytor, perfekta att umgås på. Matplatsen rymmer många gäster och har en härlig utsikt över vattnet , och rummet går dessutom att inreda med både soffa och fåtöljer. En fristående vägg delar av köket och de sociala ytorna så att du kan lägga din sista hand på maten ostört medan dina gäster småpratar i soffan. Under sommarhalvåret blir de två terrasserna självklara platser att umgås och ha det skönt på. Den ena har perfekt söderläge och på den andra, som ligger mot den gröna gården, kan njuta av kvällssolen och sjöutsikt. Här kan du inreda med matplatser för både frukost och middag, solstolar samt egna odlingar i krukor.

Hemmets helkaklade badrum har dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Hemmets större sovrum har ett lugnt läge mot gården och fönster med utsikt över sjön. Här är det fint att vakna upp. En stor skjutdörrsgarderob ger gott om plats åt kläder och skor. Det mindre sovrummet har ett ljust söderläge och rymmer både en liten arbetsplats och förvaring i en skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 79 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 5
Nummer 3-53
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Balkong, Sjö-/havsutsikt

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09