Lägenhet 1 rok, 27,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-12
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-12
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-12
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-12
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-12
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-12

Välkommen in på första våningen till en etta som verkligen utnyttjar sina kvadrat. Under sommarhalvåret förlängs hemmet av den stora uteplatsen mot gården där du kan njuta under sköna dagar. En rymlig skjutdörrsgarderob rymmer dina kläder och badrummet har kombimaskin som spar på golvytan.

Kom in i hallen som har plats för avhängning och gott om förvaring för dina kläder, skor och väskor i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Den öppna planlösningen passar dig som gärna har vänner hemma. I rummet kan du inreda med en matplats för en mysig middag samt din säng eller en bäddsoffa. Under sommarhalvåret förlängs ditt hem med den generösa uteplatsen mot gården där du kan skapa ett härligt sommarrum med en sittgrupp, krukor och kanske en liten odling.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 27,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 10
Nummer 4-12
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 september 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09