Lägenhet 2 rok, 54,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-22
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-22
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-22
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-22
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-22
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-22

Välkommen in till en öppen tvåa med härlig social atmosfär och stor balkong mot den gröna gården. Här har du gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och både tvättmaskin och torktumlare. Det trevliga köket har ugn och mikro i högskåp.

Kliv in i en välkomnande öppen hall där du har insyn i hemmets sociala delar. Ett par steg in hittar du plats för avhängning och gott om förvaring av kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är luftigt och socialt och blir snabbt en favoritplats att umgås på för dina vänner. Rummet har gott om utrymme för en större matplats och både soffa och fåtölj. Hemmets sociala delar förlängs under sommaren av den stora balkongen mot gården. Här har du plats att inreda med en skön sittgrupp, solstol och vackra krukor för att njuta under fina dagar. I andra änden av hallen hittar du sovrummet som har ett lugnt läge mot gården. En rymlig skjutdörrsgarderob ger gott om förvaring för dina kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 54,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2 av 10
Nummer 4-22
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 september 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09