Lägenhet 3 rok, 84,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-23
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-23
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-23
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-23
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-23
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-23

Välkommen in i en ljus genomgångstrea. Här har du lyxen att kunna njuta av fina dagar på två balkonger, en i söderläge och en mot den gröna gården. Det gemensamma köket och vardagsrummet har perfekta ytor för att umgås och det praktiska vinkelköket passar dig som gillar matlagning. Klädkammare, dubbla skjutdörrsgarderober, både tvättmaskin och torktumlare samt plats för hemmakontor underlättar vardagen här.

Stig in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du hemmets mindre sovrum som har ett fint ljust läge med fönster mot söder och plats för ett hemmakontor invid fönstret. En klädkammare med fönster ger gott om plats för dina kläder, skor, väskor och sportprylar.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet får massor av ljus från fönster i perfekt söderläge. Den trevliga öppna planlösningen passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj på middagar. Rummet har gott om utrymme för en större matplats samt både soffa och fåtöljer, och det praktiska vinkelköket med ugn och mikro i högskåp passar dig som gillar att lägga tid på matlagning. Från köket tar du dig ut på hemmets ena balkong som har ett perfekt söderläge. Här kan du njuta av solen under många timmar under dagen.

Via en passage når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Hemmets större sovrum är luftigt och har bra förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Från rummet tar du dig ut på den andra balkongen mot den lugna gröna gården. Här kan du inreda med en skön sittgrupp och runda av dagen med en kopp te och en pod i öronen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 84,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 10
Nummer 4-23
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 september 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09