Lägenhet 4 rok, 117 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-102
1 / 3 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-102
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-102
2 / 3 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-102
Terrassen på galvelfyran högst upp i huset.
3 / 3 - Terrassen på galvelfyran högst upp i huset.
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-102
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-102
Terrassen på galvelfyran högst upp i huset.

Det här är en gavelfyra för dig som letar efter ett boende med något alldeles extra. Här kan du njuta av livet på en stor terrass i två väderstreck, både söder och österläge, som är delvis inglasad. Dessutom har du en mysig balkong mot gården i fin morgonsol.

De sociala ytorna är generösa och öppna och har utsikt över sjön, och om du föredrar ännu större plats för umgänge kan du välja bort ett av de mindre sovrummen. Klädkammare, tre skjutdörrsgarderober, dubbla badrum, både tvättmaskin och torktumlare samt plats för hemmakontor underlättar vardagen här.

Stig in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Direkt till vänster från hallen hittar du ytterligare en skjutdörrsgarderob och här ligger även det större helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har fönster i två väderstreck och fantastisk utsikt över strandpromenaden och sjön. Den öppna planlösningen passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Här finns gott om utrymme för en större matplats samt både soffa och fåtöljer. Härifrån når du hemmets balkong som har morgonsol och ett lugnt läge mot gården. En fin plats att starta dagen med en kopp kaffe.

Via en passage når du hemmets mer privata del. Det två mindre sovrummen har båda ett lugnt läge mot gården, morgonsol och förvaring i en garderob. Här kan du också inreda ett hemmakontor invid fönstret. Om det passar dig och ditt liv bättre kan du välja bort det ena sovrummet för att få större sociala ytor. Via passagen når du det mindre helkaklade badrummet med dusch. Det underlättar vardagen när flera i familjen ska i väg samtidigt. Här finns även en klädkammare som rymmer kläder, skor, sportprylar och väskor. Hemmets stora sovrum har ett ljust och lugnt söderläge mot gården så att du kan vädra utan att bli störd. Här finns förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Från passagen utanför sovrummet når du hemmets pärla, den stora terrassen med både söder- och österläge. Här kan du inreda med solstolar, en skön sittgrupp, krukor och en matplats och njuta av solen under många timmar, från tidig morgon och långt in på kvällen. Terrassen är delvis inglasad och öppningsbar så att du kan duka upp utomhus och ta del av sommaren även när det blir kyligare ute.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 8 395 000 kr
Månadsavgift 6 496 kr
Boarea 117 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 10 av 10
Nummer 5-102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 september 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09

Räkna på kostnaden för ditt nya boende