Lägenhet 5-11

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-11
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-11
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-11
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-11
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-11
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-11

Upptäck en rymlig gaveltvåa på första våningen där det är enkelt att umgås. Det gemensamma köket och vardagsrummet har fönster i två väderstreck med utsikt över strandpromenaden, och här finns fransk balkong. Hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och både tvättmaskin och torktumlare. Det trevliga köket har ugn och mikro i högskåp.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet är luftigt och socialt och har fönster i två väderstreck. Här har du utsikt över strandpromenaden och vattnet nedanför och vacker kvällssol. Den här trevliga planlösningen passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj på middagar. Rummet har gott om utrymme för en större matplats och både soffa och fåtöljer, och invid köket kan du öppna upp en fransk balkong och släppa in frisk luft.

Innanför vardagsrummet ligger hemmets generösa sovrum som har gott om förvaring för dina kläder i en stor skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 1 995 000 kr
Månadskostnad 4 059 kr
Boarea 67,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 10
Nummer 5-11
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 September 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

073-514 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09

Räkna på kostnaden för ditt nya boende