Lägenhet 3 rok, 83,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-12
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-12
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-12
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-12
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-12
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-12

Upptäck en ljus gaveltrea på första våningen där du kan njuta av lyxen med en stor uteplats i morgonsol mot gården. Du får fönster i två väderstreck, utsikt över strandpromenaden och en öppen planlösning med möjlighet till både rymlig matplats samt soffa och fåtöljer, perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Klädkammare, dubbla skjutdörrsgarderober, gäst-wc, både tvättmaskin och torktumlare samt plats för hemmakontor underlättar vardagen här.

Stig in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob. Här hittar du en helkaklad gäst-wc som underlättar morgnarna när familjen ska i väg samtidigt. Vidare in i hallen når du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Utanför finns ytterligare plats för av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har fönster i två väderstreck och fin utsikt över strandpromenaden. Den öppna planlösningen passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Här finns gott om utrymme för en större matplats samt både soffa och fåtöljer. Den stora uteplatsen mot gården breder ut sig längs med hela gaveln och har fint läge mot öster så att du får ljuvlig morgonsol. Inred med sittgrupp, solstolar och krukor och njut av allt från morgonkaffe till långa middagar under sommarhalvåret.

Via en passage når du hemmets mer privata del. Det mindre sovrummet har ett lugnt läge mot gården och plats för ett hemmakontor invid fönstret. Det större sovrummet har samma rofyllda läge så att du kan vädra under nätterna utan att bli störd. Här finns gott om förvaring av kläder, skor, väskor och sportprylar i en rymlig klädkammare.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 83,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 10
Nummer 5-12
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 september 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09