Lägenhet 3 rok, 81 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-64
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-64
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-64
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-64
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-64
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-64

Välkommen in i en rymlig och ljus gaveltrea med fönster i två väderstreck. Här kan du njuta av fina dagar på två balkonger, den ena i ljuvligt söderläge och den andra inglasade i västerläge. Det gemensamma köket och vardagsrummet har perfekta ytor för att umgås och det praktiska vinkelköket passar dig som gillar matlagning. En klädkammare, dubbla skjutdörrsgarderober, gäst-wc, både tvättmaskin och torktumlare samt plats för hemmakontor i det mindre sovrummet underlättar vardagen här.

Stig in i en hall med plats för avhängning. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Mitt emot ligger en helkaklad gäst-wc som underlättar vardagsmorgnarna när flera i familjen ska i väg samtidigt. Vidare in genom en passage hittar du det stora ljusa sovrummet som har fönster i söderläge. Här finns både en klädkammare och en skjutdörrsgarderob med städskåp som hjälper dig att hålla fin ordning på kläder, skor, väskor och sportprylar. Vägg i vägg och med samma ljusa läge hittar du hemmets mindre sovrum som har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob. Här har du också möjlighet att inreda med en arbetsplats invid fönstret.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet får massor av ljus från fönster i två väderstreck, både mot söder och väster. Den här trevliga öppna planlösningen passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj på middagar. Rummet har gott om utrymme för en större matplats och både soffa och fåtöljer och det praktiska vinkelköket passar dig som gillar att lägga tid på matlagning. Här kan du njuta av lyxen med två balkonger i olika väderstreck. En med ljuvligt söderläge där du har sol stora delar av dagen. Den andra ligger mot väster och är inglasad så att du kan njuta av vackra kvällar även när det blir lite kyligare ute. Under sköna dagar kan du öppna upp inglasningen och släppa in sommaren.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 81 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 10
Nummer 5-64
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 september 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09