Lägenhet 4 rok, 102,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-71
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-71
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-71
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-71
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-71
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-71

Upptäck en gavelfyra som har det där extra. Här får du fönster i två väderstreck, två balkonger varav en har kvällssol och en är inglasad och öppningsbar och har utsikt över sjön. Den öppna planlösningen med möjlighet till både rymlig matplats samt soffa och fåtöljer, är perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Två rymliga klädkammare, tre skjutdörrsgarderober, två badrum, både tvättmaskin och torktumlare samt plats för hemmakontor i ett av de mindre sovrummen underlättar vardagen här.

Stig in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du hemmets mindre badrum med dusch. Två badrum underlättar vardagsmorgnarna när flera i familjen ska i väg samtidigt. Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har fönster i två väderstreck och en storslagen utsikt över sjön. Den trevliga planlösningen passar perfekt för dig som uppskattar att ha vänner och familj över på middag. Det finns gott om utrymme för en matplats invid fönstret samt både soffa och fåtöljer. Den ena balkongen är inglasad och öppningsbar så att du kan njuta av utsikten över vattnet även när det blir kyligare ute. Hemmets andra balkong har ett fint västerläge med kvällssol. Inred med sittgrupp och krukor och njut av långa sommarmiddagar.

Via en passage når du hemmets mer privata delar. Här hittar du en rymlig klädkammare som hjälper dig att hålla ordning på kläder, skor, sportprylar och väskor. De två mindre sovrummen har kvällssol och går att inreda som hemmakontor. Ett av dem har dessutom förvaring i en skjutdörrsgarderob. Från passagen når du också hemmets större helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här hittar du även en klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Det större sovrummet har ett fint läge mot väster. Dina kläder och skor får gott om plats i en skjutdörrsgarderob

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välkända varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 982 150 kr
Månadsavgift 7 154 kr
Boarea 102,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 7 av 10
Nummer 5-71
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 september 2023
Egenskaper Balkong, Klädkammare, Sjö-/havsutsikt
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09

Räkna på kostnaden för ditt nya boende