Lägenhet 4 rok, 77,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 6-11
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 6-11
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 6-11
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 6-11
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 6-11
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 6-11

Välkommen in till ett stadsparhus i tre våningar med villakänsla, social öppen planlösning och ett stort avskilt sovrum med eget badrum, klädkammare och utgång till terrass på övervåningen. Njut av fantastisk utsikt över Munksjön, sköna dagar på en uteplats mot gården och en härlig terrass. Tre badrum och förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderob förenklar vardagslivet här.

Kliv in i på entrévåningen till en välkomnande och ljus hall med plats för avhängning och fri sikt genom hemmet ut över Munksjön. Här hittar du ett av hemmets tre badrum med dusch som underlättar morgnarna när flera i familjen ska iväg samtidigt. I hallen hittar du också trappan till de övriga våningsplanen. Den öppna planlösningen på entrévåningen passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och släkt. Det kombinerade köket och vardagsrummet har fantastisk utsikt över Munksjön från flera fönster och går att inreda med både matplats och soffa och fåtöljer. Här kan du njuta av vyn året om. Från rummet tar du dig ut på den stora uteplatsen som går i vinkel runt huset och har både kvällssol och söderläge, och dessutom delvis sjöutsikt. Här kan du njuta av sköna dagar i en solstol och grillmiddagar med vänner under sommarhalvåret.

På nedervåningen hittar du hemmets två mindre sovrum som har plats för skrivbord och förvaring av kläder i garderober. Rummen har läcker utsikt över strandpromenaden och sjön. Här nere finns också ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Två förråd ger dig gott om förvaring av till exempel vinterkläder, skor och sportutrustning.

Den övre våningen rymmer ett stort och ljust avskilt sovrum. Här kan du ligga och titta ut över Munksjön från sängen och när du är redo för att gå upp tar du dig ut på den stora terrassen för en kopp kaffe. Bättre kan du inte börja en dag! Rummet har ett helkaklat badrum med dusch i direkt anslutning så att familjen slipper trängas i de övriga badrummen. I hallen utanför finns en rymlig klädkammare som håller ordning på dina kläder och skor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 77,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 1
Nummer 6-11
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Klädkammare, Uteplats

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09