Hidden

360-graders rundvandring

Här har vi satsat på bra gemensamhetsytor, ett inredningssortiment med hög standard och i flera bostadsrätter finns klädkammare samt även skjutdörrsgarderober. Ta en 360-graders rundvandring i de olika bostadsrätterna.

Tvåa 70,5 kvm med riktigt bra förvaring

Välkommen till en luftig och generös tvåa 70,5 kvm med riktigt bra förvaring i en stor klädkammare samt i två skjutdörrsgarderober. Det gemensamma köket och vardagsrummet har gott om plats för många vänner och långa middagar. Balkongen har sjöutsikt och är delvis inglasad så att du kan njuta av Munksjön även under den kyligare delen av året.

Social trea 94 kvm med dubbla balkonger

Härlig trea 94 kvm med stora sociala ytor. Det öppna kombinerade köket och vardagsrummet har gott om utrymme för en större matplats, soffa och fåtöljer. Här kommer släkt och vänner att trivas! Bostadsrätten har två balkonger varav den ena har ljuvlig sjöutsikt och den andra är inglasad så att du kan njuta av utomhuslivet även under tidig vår och sen höst. Bostadsrätten har gott om förvaring i både klädkammare och skjutdörrsgarderob, och en extra wc gör vardagen smidig.

Familjefyra 115,5 kvm med två terrasser i tre väder väderstreck

Kliv in i en riktig drömfyra 115, 5 kvm med två generösa terrasser i tre väderstreck, varav en har utsikt över sjön. Den öppna planlösningen lämpar sig för härliga stunder med vänner och det generösa rummet går att inreda med en stor matplats, soffa och fåtöljer. Köket har ordentliga matlagningsytor som också passar bra för både läxläsning och att för att duka fram smårätter på. Bra förvaring i tre skjutdörrsgarderober samt dubbla badrum underlättar livet här.