Lägenhet G1501

Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1501
1 / 2 - Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1501
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1501
2 / 2 - Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1501
Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1501
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1501

Välkommen till en social och ljus fyra med öppen planlösning, stor matplats, gott om förvaring i två klädkammare och gäst-wc. Balkongen har soligt sydvästligt läge med utsikt över sjön.

Stig in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob samt städskåp. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Hemmets större sovrum har plats för en dubbelsäng, sängbord och massor av kläder och skor i en klädkammare. Från passagen i hallen når du hemmets gäst-wc som underlättar på morgnarna när flera i familjen ska iväg samtidigt.

Det gemensamma köket och vardagsrummet har en social och trevlig planlösning som passar dig som gärna bjuder hem vänner och familj över en härlig lunch eller middag. Matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och den rymliga vardagrumsdelen går att inreda med både soffa och fåtöljer. Rummet får gott om underbart ljus från fönster med sydvästligt läge. Under sommarhalvåret förlängs hemmet av den soliga generösa balkongen i perfekt läge med fantastisk utsikt över sjön. Här kommer du att spendera många sköna stunder framöver. Som tillval kan du glasa in din balkong för att njuta av utsikten året om.

Du når hemmets två mindre sovrum via en inre passage innanför vardagsrummet. De har båda plats för en enkelsäng och har fönster mot nordöst respektive sydväst. I passagen finns gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob.  

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trädgårdsholmen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 99,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 5 av 8
Nummer G1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2021
Egenskaper Balkong, Klädkammare, Sjö-/havsutsikt

Ansvariga kontaktpersoner

Patrik Liikamaa

Patrik Liikamaa

0703-87 97 07
Klas Ördell

Klas Ördell

0730-70 77 55
Johan Nöbauer

Johan Nöbauer

072-510 14 40