Lägenhet 2 rok, 64,5 kvm

Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1701
1 / 2 - Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1701
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1701
2 / 2 - Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1701
Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1701
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1701

Välkommen in högst upp i huset till en drömlik tvåa med dubbla terrasser varav den största har fantastisk utsikt över sjön och sydvästligt läge. Hemmet är öppet och socialt och har ett härligt vinkelkök och stort ljust sovrum.

Välkommen in i en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Badrummet har ett litet fönster som ger ett naturligt ljus.

Sovrummet är generöst och ljust och har ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra under sommarnätterna. Härifrån når du hemmets stora terrass med utsikt över vattnet. Tänk att få ta morgonens första kopp kaffe medan du tittar ut över Vänern! En stor skjutdörrsgarderob ger dig gott om förvaring för kläder och skor.

Det gemensamma köket och vardagsrummet har en social och trevlig planlösning som passar dig som uppskattar att bjuda hem vänner och familj över en härlig lunch eller middag. Matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och vardagsrumsdelen rymmer både soffa och fåtöljer. Här kan du njuta av ljus från flera fönster i två väderstreck och under sommarhalvåret förlängs rummet av de båda terrasserna. Du når den mindre terrassen från köket som ger dig trevlig morgonsol och utsikt över stan. Från vardagsrummet tar du dig ut till den större terrassen på hela 25 kvadrat. Det oslagbara sydvästliga läget och utsikten över sjön kommer att ge dig många oförglömliga soliga stunder här.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trädgårdsholmen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

 

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 64,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 7 av 8
Nummer G1701
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2021
Egenskaper Sjö-/havsutsikt, Takterrass

Ansvariga kontaktpersoner

Patrik Liikamaa

Patrik Liikamaa

0703-87 97 07
Johan Nöbauer

Johan Nöbauer

072-510 14 40