Lägenhet 5 rok, 120,5 kvm

Bilden visar Trädgårdsholmen, Karlstad, K1502
1 / 3 - Bilden visar Trädgårdsholmen, Karlstad, K1502
Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1502
2 / 3 - Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1502
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1502
3 / 3 - Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1502
Bilden visar Trädgårdsholmen, Karlstad, K1502
Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1502
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1502

Varm välkommen till en gästvänlig familjefemma med öppen planlösning, vinkelkök med bardel, tre klädkammare, dubbla badrum samt balkong i sydvästligt läge och fantastisk sjöutsikt.

Stig in i en luftig och rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring av kläder och skor i en klädkammare i passagen intill hallen. Här hittar du också det mindre av hemmets två helkaklade badrum med dusch.

Vidare in i passagen finns ytterligare förvaringsmöjligheter i en klädkammare, och här hittar du även två av hemmets mindre sovrum. De har båda plats för en enkelsäng och fönster mot den lugna gården. Här kan du vakna med sjöutsikt och vädra utan att bli störd under sommarnätter.

I andra sidan av hallen ligger det större sovrummet med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring för skor och kläder i en klädkammare. Vägg i vägg hittar du det andra helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Två badrum underlättar på morgnarna när flera i familjen ska iväg samtidigt.

Det stora öppna köket och vardagsrummet har en social och trevlig planlösning där du kommer att ha många trevliga middagar och bruncher framöver.  Köket går i vinkel, matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och vid den trevliga bardelen kan dina gäster småprata med något gott i glasen medan du lägger din sista hand på maten. Vill du hellre ha ett mer avskilt kök kan du välja till en vägg istället för bardelen.

Den rymliga vardagrumsdelen går att inreda med både soffa och fåtöljer och rummet får gott om underbart ljus från fönster med sydvästligt läge. Under sommarhalvåret förlängs hemmet av den rymliga balkongen med ett perfekt soligt läge och utsikt över sjön. Här kommer du att njuta av sköna dagar med en bok och avluta middagar med vänner framöver. Som tillval kan du glasa in din balkong för att njuta av utsikten året om. Innanför vardagsrummet ligger ett sovrum med plats för enkelsäng och förvaring av kläder i en garderob. Här kan du njuta av sjöutsikt och ett lugnt läge mot gården. Du har möjlighet att välja bort sovrummet för att få ett större vardagsrum.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trädgårdsholmen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 120,5 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 5 av 8
Nummer K1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2021
Egenskaper Balkong, Klädkammare, Sjö-/havsutsikt

Ansvariga kontaktpersoner

Patrik Liikamaa

Patrik Liikamaa

0703-87 97 07
Johan Nöbauer

Johan Nöbauer

072-510 14 40