Strandstaden Borstahusen

Radhus först ut i nytt område i Borstahusen

Det nya kvarteret Strandstaden kommer bli platsen för dig som vill leva det trygga och sociala livet på historisk mark. Här kommer du nära pulsen i stan och samtidigt lugnet vid havet. Först ut i området är ett nytt radhuskvarter med ett – milt uttryckt – fantastiskt läge.

Från början var platsen ett fiskeläge som var otroligt rikt på sill. Det var också det som lockade bröderna Borste, vilka orten är döpt efter, att bygga varsitt hus längs med kusten på 1700-talet.

Borstahusen är bra mycket mer än sillfiske
Idag anses området vara en av landets mest idylliska platser med sin arkitektoniska originalitet och sitt natursköna läge. Här kan du sola och bada så mycket du orkar. Blicka ut mot Ven, vila ögonen på horisonten och bara njut av tillvaron, för det är vad livet i Strandstaden och Borstahusen handlar om.

Här hittar du god service, skola och matbutiker som sätter kvalitet på vardagen. Ta en runda på Landskronas golfklubb eller gå med i seglarklubben i Borstahusens småbåtshamn. I närheten ligger kvarteret Erikstorp med sitt rika utbud av restauranger. Varför inte ta med familjen på en dagstur på havet? Eller bjuda in släkt och vänner till en oförglömlig middag i kvällssolen? Möjligheterna är många här. Välkommen att göra din intresseanmälan och säkra en plats redan idag.

Fakta om projektet

Pris Kommer snart
Typ av bostad Lägenheter, Radhus
Antal rum Kommer snart
Boarea Kommer snart
Månadsavgift Kommer snart
Säljstart Planerad till våren 2023
Inflyttning Kommer snart

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier