Hidden

Välkommen till radhuset Birdie!

Med sina 113 kvadratmeter fördelade på fem rum och kök, erbjuder Birdie gott om utrymme för era nuvarande och framtida behov. På entrévåningen möts ni av ett rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning, där ni kan laga mat tillsammans och njuta av mysiga kvällar samtidigt som ni enkelt har koll på bebisen. Här finns också en praktisk tvättstuga så fort ni kommer in genom entrén och ett badrum, vilket gör vardagen smidig och bekväm.

På ovanvåningen finner ni tre sovrum, inklusive ett större sovrum med klädkammare som är perfekt för er som föräldrar, samt ett allrum som kan anpassas till lekrum eller arbetsplats. Det finns även ett extra mindre badrum, vilket underlättar morgonrutinerna när familjen växer.

Uteplatsen och trädgården ger er gott om möjligheter till både lek och avkoppling. Här kan ni skapa minnen tillsammans, från de första stegen till sommarens grillkvällar med nära och kära.

I Albatross har samtliga hus egna solcellsanläggningar på taken vilket bidrar till att du minskar dina driftkostnader betydligt och materialen i husen är valda med fokus på kvalitet och så låga koldioxidutsläpp som möjligt. Husen är dessutom Svanenmärkta.

Fakta om radhus Birdie

  1. Pris: Från 5 800 000 kr
  2. Bostadstyp: Radhus
  3. Boendeform: Äganderätter
  4. Antal rum: 5 rok
  5. Boarea: 113 kvm
  6. Tomtarea: 141 - 260 kvm
  7. Säljstart: Preliminärt våren 2025
  8. Inflyttning: Från våren 2027