Hidden

Välkommen till radhuset Eagle!

Här bjuds det på extra allt för den större familjen. Med sina generösa 142,5 kvadratmeter fördelade på sex rum och kök, erbjuder Eagle gott om plats för både vardagsliv och festliga tillställningar. På entrévåningen möts ni av ett stort och öppet vardagsrum och kök – en skräddarsydd planlösning för mästerkocken som gärna underhåller familj och middagsgäster mellan rätterna. Ett av de mest uppskattade tillvalen är den praktiska köksön, som inte bara ger extra arbetsyta utan också blir en naturlig samlingspunkt för hela familjen. Perfekt för snabba frukostar, läxläsning eller att umgås medan middagen tillagas. Under trappan finns även ett praktiskt förråd och en tvättstuga precis vid entrén som underlättar vardagen.

På ovanvåningen finner ni fyra rymliga sovrum, samt ett allrum som blir en given plats för familjen att koppla av i. Med två badrum, ett på varje våning, blir morgonrutinerna smidigare och mer bekväma för hela familjen, speciellt när duschschemat bara måste hållas.

Uteplatsen är vad ni gör den till – här finns det gott om plats för en omgång kubb, den spirande tomatodlingen och sköna hängstolen mot spaljén. Välj fritt och gör den till hela familjens oas!

I Albatross har samtliga hus egna solcellsanläggningar på taken vilket bidrar till att du minskar dina driftkostnader betydligt och materialen i husen är valda med fokus på kvalitet och så låga koldioxidutsläpp som möjligt. Husen är dessutom Svanenmärkta.

Fakta om radhus Eagle

  1. Pris: Från 6 800 000 kr
  2. Bostadstyp: Radhus
  3. Boendeform: Äganderätter
  4. Antal rum: 6 rok
  5. Boarea: 142,5 kvm
  6. Tomtarea: 190 - 250 kvm
  7. Säljstart: Preliminärt våren 2025
  8. Inflyttning: Från våren 2027