Hidden

Välkommen till radhuset Pegg!

Radhuset Pegg är det perfekta hemmet för den växande barnfamiljen som behöver mer utrymme. Med sina generösa 130 kvadratmeter fördelade på fem rum och kök, erbjuder Pegg gott om plats för alla familjemedlemmar. På entrévåningen möts ni av ett stort och öppet vardagsrum och kök, där hela familjen kan samlas för gemensamma måltider och mysiga filmkvällar framför Tv:n. Här finns också ett praktiskt förråd under trappan och en tvättstuga som underlättar vardagen.

På ovanvåningen finner ni tre rymliga sovrum, perfekta för både föräldrar och barn, samt ett allrum som kan användas som lekrum, arbetsplats eller som tonårslya när barnen blir lite äldre. Med två badrum, ett på varje våning, blir morgonrutinerna både smidigare och mer bekväma för hela familjen.

Uteplatsen ger er möjligheter att njuta av tiden utomhus tillsammans eller var för sig. Den passar den nykläckta trädgårdsentusiasten lika mycket som grillhjälten som tittar till robotgräsklipparen då och då medan savoykålen blir perfekt.

I Albatross har samtliga hus egna solcellsanläggningar på taken vilket bidrar till att du minskar dina driftkostnader betydligt och materialen i husen är valda med fokus på kvalitet och så låga koldioxidutsläpp som möjligt. Husen är dessutom Svanenmärkta.

Fakta om radhus Pegg

  1. Pris: Från 6 400 000 kr
  2. Bostadstyp: Radhus
  3. Boendeform: Äganderätter
  4. Antal rum: 5 rok
  5. Boarea: 130 kvm
  6. Tomtarea: 148 - 200 kvm
  7. Säljstart: Preliminärt våren 2025
  8. Inflyttning: Från våren 2027