Hitta hem i den nya stadsdelen Strandstaden

Välkommen till Strandstaden – en ny del av anrika Borstahusen. Här kan du njuta av sol och bad, blicka ut mot Ven och koppla av i en harmonisk miljö med utmärkt service utanför dörren.

Borstahusen är bra mycket mer än sillfiske

Från början var platsen ett fiskeläge som var otroligt rikt på sill. Det var också det som lockade bröderna Borste, vilka orten är döpt efter, att bygga varsitt hus längs med kusten på 1700-talet.

Idag anses området vara en av landets mest idylliska platser med sin arkitektoniska originalitet och sitt natursköna läge. Här kan du sola och bada så mycket du orkar. Blicka ut mot Ven, vila ögonen på horisonten och bara njut av tillvaron, för det är vad livet i Strandstaden och Borstahusen handlar om.

Här hittar du god service, skola och matbutiker som sätter kvalitet på vardagen. Ta en runda på Landskronas golfklubb eller gå med i seglarklubben i Borstahusens småbåtshamn. I närheten ligger kvarteret Erikstorp med sitt rika utbud av restauranger. Varför inte ta med familjen på en dagstur på havet? Eller bjuda in släkt och vänner till en oförglömlig middag i kvällssolen? Möjligheterna är många här.

Välkommen att göra en intresseanmälan i våra kvarter redan idag.

Tre anledningar att köpa en bostad från Skanska

  • Ett tryggt köp med Skanska GodAffär™

    Vårt skräddarsydda trygghetspaket Skanska GodAffär™ ingår alltid utan extra kostnad när du köper en bostad från oss.
  • Trygg bostadsrättsförening

    Skanska har tillsammans med ett flertal andra stora bostadsaktörer, tagit fram kvalitetsmärkningen Trygg BRF.
  • Att köpa nyproduktion

    För att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av ditt köp har vi samlat all information du kan behöva här.