Bo med sjöutsikt i Aspen Strand

I samverkan med HSB, Wallenstam och Lerums kommun planerar vi för ett nytt område invid sjön Aspen i Lerum. Visionen för området är att skapa en dynamisk och hållbar stadsdel. Här planerar vi att bygga cirka 500 moderna lägenheter med gröna utsikter.

Tidplan för Aspen Strand

Detaljplan
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visning
Besiktning
Inflyttning

Bor du i Aspen Strand kommer du som gillar att vara fysiskt aktiv trivas med närhet till fritidsaktiviteter som segling, fotboll, bad med mera. I Solkattens köpcentrum finns det mesta du behöver med allt från blomsterhandel till små charmiga butiker, apotek och systembolag. Lägg därtill bra kommunikationer till Göteborg och dessutom har du nära till Landvetters flygplats.

Läs mer om Aspen Strand på den gemensamma sidan.

Enkelt att leva Svanenmärkt i Aspen Strand! 
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Aspen Strand kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Karta


Avstånd till platser

Aspen Strand är en plats att leva, trivas och umgås

Visionsbild Aspenstrand

Visionsbild Aspen Strand

STD_3_aspenstrand_lerum_goteborg_skanska_generationsbild.jpg

Platsen

Aspen Strand ligger vid sjön Aspen, ca 1 km sydväst om Lerums centrum. Med sitt natursköna läge, en kort promenad eller cykeltur från serviceutbudet och kommunikationerna i Lerums centrum, blir Aspen Strand en plats att leva, trivas, umgås och utvecklas på. Och framförallt – ett hem att längta till.

Områdets kärna ligger i Aspedalen och utgörs av reningsverkstomten strax söder om Alebäcken. Aspen Strand omfattar även Aludden och Aspedalens pendeltågsstation. 

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Aspen Strand

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via mail »

Adress
Johan på Gårdas Gata 5
405 18  Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.