Bo med sjöutsikt i Aspen Strand

I samverkan med HSB, Wallenstam och Lerums kommun planerar vi för ett nytt område invid sjön Aspen i Lerum. Visionen för området är att skapa en dynamisk och hållbar stadsdel. Här planerar vi tillsammans att bygga cirka 550 moderna lägenheter med gröna utsikter.

Dela sidan:

Tidplan för Aspen Strand

Detaljplan
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visning
Besiktning
Inflyttning

Bor du i Aspen Strand kommer du som gillar att vara fysiskt aktiv trivas med närhet till fritidsaktiviteter som segling, fotboll, bad med mera. I Solkattens köpcentrum finns det mesta du behöver med allt från blomsterhandel till små charmiga butiker, apotek och systembolag. Lägg därtill bra kommunikationer till Göteborg och dessutom har du nära till Landvetters flygplats.

Läs mer om Aspen Strand på den gemensamma sidan.

Enkelt att leva Svanenmärkt i Aspen Strand! 
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Aspen Strand kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Karta


Avstånd till platser

Aspen Strand är en plats att leva, trivas och umgås

Platsen

Aspen Strand ligger vid sjön Aspen, ca 1 km sydväst om Lerums centrum. Med sitt natursköna läge, en kort promenad eller cykeltur från serviceutbudet och kommunikationerna i Lerums centrum, blir Aspen Strand en plats att leva, trivas, umgås och utvecklas på. Och framförallt – ett hem att längta till.

Områdets kärna ligger i Aspedalen och utgörs av reningsverkstomten strax söder om Alebäcken. Aspen Strand omfattar även Aludden och Aspedalens pendeltågsstation. 

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Aspen Strand

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Johan på Gårdas Gata 5
405 18  Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: