Hidden

Avkopplande strövområde

En kort cykeltur från STUDIO115 väntar Sankt Hans Backar med sina gröna strövområden. Här kopplar du enkelt av och ned från arbete, studier och myllret på universitetet och i staden. Lunds största park har en rofylld natur och utmanande nivåskillnader och är perfekt för löpträning, vandring eller varför inte utmana kompisgänget på frisbeegolf. Här finns motionsspår i varierande längd genom grönområdet och mot Sankt Hans koloniområde.

Träning i vått och torrt

Du som gillar att träna får många möjligheter att få en starkare kropp en kort bit hemifrån när du flyttat till STUDIO115. Delphinenbadet är en stor anläggning med tillgång till motionssimning i pool och pass i ett välutrustat gym, inomhus såväl som utomhus. Här finns chans till både individuell träning och gruppträning samt möjlighet att utvecklas med en personlig tränare. Även simskola och vattengymnastik erbjuds för barn och vuxna.

Bollsport året om

Smörlyckans idrottsplats uppskattas av alla bollfantaster. Här finns bland annat flera fotbollsplaner där många av Lunds fotbollslag tränar och spelar sina hemmamatcher. Intill fotbollsplanerna hittar du fem av stadens finare grusbanor för tennis, två padelbanor, minitennisbana, bollplank, utomhusgym och klubbstuga med nyrenoverade omklädningsrum.

Som boende i STUDIO115, kommer du att upptäcka att det finns bra kommunikationsmöjligheter till både Lunds centrum och andra centrala platser i regionen.

Framtidens arbetsplatser

STUDIO115 har ett perfekt läge för dig som vill bo nära stadens utvecklingscentrum för arbete och studier. På ett smidigt avstånd hemifrån ligger Ideon Science Park som sedan 35 år tillbaka är kopplad till universitet och för samman forskning, entreprenörskap och innovationer. Inte långt därifrån hittar du Medicon Village som är världsledande inom Life Science. Ett stenkast från hubbarna ligger Elite Hotel Ideon som är Lunds högsta byggnad. Här finns utöver hotellrum ca. 700 arbetsplatser och flera möteslokaler. Då människor från hela världen samlas i området för forskning och utveckling, skapas en internationell känsla med många möjligheter till spännande möten. När du flyttar in i STUDIO115 kommer du att upptäcka att det finns bra kommunikationsmöjligheter till både Lunds centrum och andra centrala platser i regionen.

Mysiga gator och citypuls

En skön cykeltur från kvarteret eller tio minuter med buss ringlar Lunds pittoreska kullerstensgator med korsvirkeshus, uteserveringar och små butiker fram. Lund grundandes redan år 990 och är en av Sveriges äldsta städer. Här blandas medeltida kultur och historia med moderna hus och nya innovativa miljöer i en spännande och smått unik mix. Självklart är staden djupt präglad av universitetet som skapar en härlig internationell atmosfär. Domkyrkan, Universitetsbiblioteket, Botaniska trädgården och Lunds konsthall är självklara att besöka, både för dig som är ny i staden och för dig som redan bor här. I Saluhallen kan du köpa med något gott hem om du inte stannar för en middag på någon av alla Lunds härliga restauranger, caféer och barer.