Gottorps Hage Bunkeflostrand, Malmö

Drömmen om Gottorps Hage

I populära Bunkeflostrand växer nu Gottorps Hage fram. Här hittar du Sveriges första klimatneutrala radhus, där samtliga hem har stort fokus på hållbarhet och är Svanenmärkta. När du flyttar in här bidrar du till en grönare framtid och minskar ditt eget klimatavtryck betydligt.

Sveriges första klimatneutrala radhus
Livet i Gottorps Hage är en dröm för hela familjen. Runt om småhusområdet väntar en fantastisk park och naturstråk med lekplatser och utegym. Kvarteret är en perfekt plats att växa upp på, med dess lugna gator och kvartersparken i mitten.

Förskola, grundskola, vårdcentral och matbutik finns inom promenadavstånd och bussarna tar dig in till Malmö på bara 30 minuter. Att leva här, i ett nybyggt hem kommer att ge dig tid över till familjen, vännerna och det du gillar i livet.

Hemmen i Gottorps Hage har en hög miljöstandard och en ovanligt låg energiförbrukning. Det betyder att du får låga driftkostnader och kan lägga pengarna på roligare saker. Samtliga hus är Svanenmärkta och byggs med miljövänliga material så att du bland annat får en sundare inomhusmiljö. Radhusen är dessutom klimatneutrala.

Att bo i Gottorps Hage innebär att du bidrar till en mer hållbar och hälsosam värld för dig, dina barn och för dina barnbarn.

Fakta om projektet

Pris 8 195 000 kr
Hem till salu 1 av 39
Typ av bostad Kedjehus, Radhus, Villor
Antal rum 5 rum
Boarea 125 kvm
Tomtarea 436 kvm
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Planerad från våren 2022 i första etappen; från hösten 2022 i nästa etapp

Ansvarig kontaktperson

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70

Broschyrer och dokument

Sista chansen

1/1 Bostäder med samma planlösning

125 kvm | 5 rok

Våningsplan
Pris: Från 8 195 000 kr
Visa alla planlösningar

Bostadsväljaren


Första Spadtaget


Nu är spaden i marken för de första klimatneutrala radhusen i Sverige. Onsdagen den 7:e juli 2021, samlades representanter från Skanska och Malmö stad tillsammans med en av våra första bostadskunder i Gottorps Hage, för att ta ett gemensamt första spadtag för denna generation och kommande generationer. 

Ett klimatneutralt hem minskar din påverkan på miljön


Vi har länge strävat efter att bygga hem med så liten klimatpåverkan som möjligt. Redan 2005 byggde vi Nordens första Svanenmärkta hem. Sedan dess har vi utmanat oss själva och drivit vårt arbete ännu längre för att utveckla mer hållbara och hälsosamma hem. Nu tar vi ett stort steg mot vårt klimatmål och lanserar Sveriges första klimatneutrala radhus i Gottorps Hage.

Läs mer om Sveriges första klimatneutrala radhus.

Ett erbjudande från Handelsbanken Limhamn


Vi har ett samarbete med Handelsbanken Limhamn och du som köper en bostad i Gottorps Hage har möjlighet att få ett Grönt Bolån.

Läs mer om detta spännande erbjudande på Handelsbankens hemsida.

Driftkostnader


Hur mycket kostar det att bo i Gottorps Hage? Hur stor del står vattenförbrukningen för? Hur påverkar solceller på taket mina elkostnader? Vi har samlat allt du behöver veta i överskådliga driftkostnadskalkyler.

Läs dem här.

Se filmen om Gottorps Hage


Filmen om småhus i Gottorps Hage med bl a Sveriges första klimatneutrala radhus.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!