Gottorps Hage Bunkeflostrand, Malmö

Säljpremiär 20 maj

Den 20 maj startar försäljningen av våra villor, radhus och kedjehus i Gottorps Hage. Observera att det är kötiden hos Skanska som avgör vem som får köpa en bostad. Det är alltså inte den som skickar in anmälan först som får välja först. Urvalet beror helt på din kötid. Köpanmälan stänger 23 maj kl. 23:59.

Sveriges första klimatneutrala radhus
I populära Bunkeflostrand växer nu Gottorps Hage fram. Här hittar du Sveriges första klimatneutrala radhus, samtliga hem har stort fokus på hållbarhet och är alla märkta med Svanen. När du flyttar in här bidrar du till en grönare framtid och minskar ditt eget klimatavtryck betydligt.

Livet i Gottorps Hage är en dröm för hela familjen. Runt om småhusområdet väntar en fantastisk park och naturstråk med lekplatser och utegym. Kvarteret är en perfekt plats att växa upp på, med dess lugna gator och kvartersparken i mitten.

Förskola, grundskola, vårdcentral och matbutik finns inom promenadavstånd och bussarna tar dig in till Malmö på bara 30 minuter. Att leva här, i ett nybyggt hem kommer att ge dig tid över till familjen, vännerna och det du gillar i livet.

Hemmen i Gottorps Hage har en hög miljöstandard och en ovanligt låg energiförbrukning. Det betyder att du får låga driftkostnader och kan lägga pengarna på roligare saker. Samtliga hus är Svanenmärkta och byggs med miljövänliga material så att du bland annat får en sundare inomhusmiljö. Radhusen är dessutom klimatneutrala.

Att bo i Gottorps Hage innebär att du bidrar till en mer hållbar och hälsosam värld för dig, dina barn och för dina barnbarn.

Fakta om projektet

Pris 5 995 000 - 7 395 000 kr
Hem till salu 22 av 22
Typ av bostad Kedjehus, Radhus, Villor
Antal rum 5 rum
Boarea 125 - 135 kvm
Tomtarea 168 - 465 kvm
Säljstart 20 maj
Inflyttning Från våren 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Ett klimatneutralt hem minskar din påverkan på miljön


Vi har länge strävat efter att bygga hem med så liten klimatpåverkan som möjligt. Redan 2005 byggde vi Nordens första Svanenmärkta hem. Sedan dess har vi utmanat oss själva och drivit vårt arbete ännu längre för att utveckla mer hållbara och hälsosamma hem. Nu tar vi ett stort steg mot vårt klimatmål och lanserar Sveriges första klimatneutrala radhus i Gottorps Hage.

Läs mer om Sveriges första klimatneutrala radhus

Se filmen om Gottorps Hage


Filmen om småhus i Gottorps Hage med bl a Sveriges första klimatneutrala radhus.

Bostadsväljaren


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!