Okänd

Planlösning från Gottorps Hage, Malmö, 25
1 / 2 - Planlösning från Gottorps Hage, Malmö, 25
Situationsplan från Gottorps Hage, Malmö, 25
2 / 2 - Situationsplan från Gottorps Hage, Malmö, 25
Planlösning från Gottorps Hage, Malmö, 25
Situationsplan från Gottorps Hage, Malmö, 25

Välkommen till Sveriges första klimatneutrala radhus! Här gör du inte bara ett minimalt klimatavtryck, du njuter också av en härlig uteplats i soligt söderläge, flexibel planlösning, två badrum och riktigt bra förvaring.

Kom in i den inbjudande entrén med ett praktiskt klinkergolv och plats för avhängning samt en rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring. Från entrén når du ett av hemmets två badrum med dusch som dessutom är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Här finns en praktisk arbetsbänk ovanpå som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar? Då kan du välja det som tillval.

På entrévåningen ger köket gott om plats för både matlagning, middagar och umgänge. Köket flyter samman med vardagsrummet som bjuder på ett härligt ljusinsläpp och kan inredas med en stor soffa och fåtöljer. Utanför vardagsrummet breder den trevliga uteplatsen ut sig i soligt söderläge och blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Med sin lugna placering är den perfekt för grillkvällar med familj och vänner.

I förrådet på framsidan av huset ryms både cyklar och trädgårdsredskap. I närheten hittar du även den gemensamma parkeringen där du har tillgång till egen parkeringsplats.

Från vardagsrummet når du ovanvåningen där du har fyra olika planlösningar att välja som tillval. Allt för att du ska kunna forma hemmet efter dina personliga behov och önskemål. Samtliga alternativ innehåller ett extra badrum med dusch vilket underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig iordning samtidigt, samt ett socialt allrum i mitten av våningen.

Originalplanlösningen innehåller totalt fyra sovrum. Ett av de tre lite mindre sovrummen har en egen garderob för förvaring. De två andra har garderober som tillval. Det största sovrummet har en lång skjutdörrsgarderob med gott om plats för skor och kläder och ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren. Föredrar du tre sovrum istället för fyra? Då har du ett antal alternativ att välja mellan.

Med alternativ 1 får du ett större sovrum med ett rymligt dressingroom istället för två mindre sovrum.

Med alternativ 2 blir det större sovrummet ännu större och får en generös klädkammare med plats för en hel del skor och kläder.

Med alternativ 3 får du tre sovrum istället för fyra, till förmån för två klädkammare. Det ena har ett fönster och kan med fördel användas som hemmakontor.

Med alternativ 4 får du samma planlösning som alternativ 3, men med en trevlig arbets-, spel- eller hobbyhörna istället för en av klädkammarna.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och fronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Okänd
Typ av bostad Okänd
Inflyttning Planerad från våren 2022 i första etappen; från hösten 2022 i nästa etapp

Skanska Bostad i sociala medier