Kedjehus 5 rok, 135 kvm

Planlösning från Gottorps Hage, Malmö, 33
1 / 2 - Planlösning från Gottorps Hage, Malmö, 33
Situationsplan från Gottorps Hage, Malmö, 33
2 / 2 - Situationsplan från Gottorps Hage, Malmö, 33
Planlösning från Gottorps Hage, Malmö, 33
Situationsplan från Gottorps Hage, Malmö, 33

Kom in i detta ljusa och sociala kedjehus med en härlig uteplats, två badrum och riktigt bra förvaring. Här har du fantastiska möjligheter att forma hemmet efter dina behov och välja mellan flera olika planlösningar på ovanvåningen.

Välkommen in i den inbjudande entrén med ett praktiskt klinkergolv och plats för avhängning samt en rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring. Från entrén når du ett av hemmets två badrum med dusch som dessutom är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Här finns en praktisk arbetsbänk ovanpå som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar? Då kan du välja det som tillval.

På entrévåningen ger köket gott om plats för både matlagning, middagar och umgänge. Köket flyter samman med vardagsrummet som bjuder på ett härligt ljusinsläpp och kan inredas med en stor soffa och fåtöljer. Utanför vardagsrummet breder den trevliga uteplatsen ut sig och blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret, redo för många sköna stunder med familj och vänner.

Från vardagsrummet når du ovanvåningen där du har fyra alternativa planlösningar att välja som tillval. Allt för att du ska kunna forma hemmet efter dina personliga behov och önskemål. Samtliga alternativ innehåller ett extra badrum med dusch vilket underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig iordning samtidigt, samt ett socialt allrum med fönster i mitten av våningen.

Originalplanlösningen innehåller totalt fyra sovrum. Ett av de tre lite mindre sovrummen har en egen garderob för förvaring. De två andra har garderober som tillval och det större har en lång skjutdörrsgarderob med gott om plats för skor och kläder. Samtidigt ger det stora fönstret ett härligt ljusinsläpp. Föredrar du tre sovrum istället för fyra? Då har du ett antal alternativ att välja mellan.

Med alternativ 1 får du ett större sovrum med ett rymligt dressingroom istället för två mindre sovrum.

Med alternativ 2 blir det större sovrummet ännu större och får en generös klädkammare med plats för en hel del skor och kläder.

Med alternativ 3 får du tre sovrum istället för fyra, till förmån för två klädkammare. Det ena har ett fönster och kan med fördel användas som hemmakontor.

Med alternativ 4 får du samma planlösning som alternativ 3, men med en trevlig arbets-, spel- eller hobbyhörna istället för en av klädkammarna.

Oavsett vilken planlösning du väljer på övervåningen så har du tillgång till ännu mer förvaringsyta i förrådet på utsidan av huset. Här ryms både cyklar och trädgårdsredskap. Har du parkering på tomten så hittar du den bara meter bort, annars har du tillgång till en egen plats på den gemensamma parkeringen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och fronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 135 kvm
Tomtarea 246 kvm
Antal rum 5
Nummer 33
Typ av bostad Kedjehus
Boendeform Äganderätt
Inflyttning Planerad från våren 2022 i första etappen; från hösten 2022 i nästa etapp

Skanska Bostad i sociala medier