Hus med fokus på hållbarhet

Lugnt och grönt i Gottorps Hage

I Gottorps Hage är det planerat för att barnfamiljens vardag ska bli bekväm, bekymmersfri och trygg. Varje hem får uteplatser i ljusa lägen och en egen trädgård. I mitten finns en gemensam park med ett växthus och odlingslådor. I kvarteret finns två miljörum för sopsortering och ett gemensamt förråd. Alla hus har en klassisk vacker tegelfasad. Din bil parkerar du i direkt anslutning till ditt hus, eller strax intill. Radhusen i mitten av kvarteret är Sveriges första klimatneutrala radhus.

Villa Viken

Här bor du på 125 härliga kvadrat i ett öppet socialt hem. Utanför entrén finns plats för två bilar och ett praktiskt förråd. Via groventrén tar du dig direkt till tvättstugan. Villa Viken har två helkaklade badrum med dusch.

Öppet, ljust och socialt i villa Viken

Det öppna köket går i vinkel och här finns både gott om förvaring och riktigt bra arbetsytor. Matplatsen gör sig fint mot fönstret och här kan du duka upp för många gäster. Under sommaren gissar vi att du kommer att flytta ut dina måltider till den stora uteplatsen.

Köket i villa Viken

Det genomtänkt placerade fönstret i köket gör rummet ljusare och trevligare.

Kedjehus Vidar

Här finns det 135 välplanerade luftiga kvadratmeter perfekt för den sociala familjen. Det finns plats för en till två bilar, ett praktiskt förråd och en trevlig pergola. Huset har två helkaklade badrum, en på varje våningsplan. Från vardagsrummet tar du dig upp på övervåningen som rymmer flera sovrum och ett allrum. Kedjehuset Vidar och radhuset Alva har likadana planlösningar.

Köket i Vidar och Alva

Hemmets härliga kök har gott om praktiska ytor och smart förvaring. Invid fönstret ryms matplatsen.

Allrum på övervåningen i Vidar och Alva

Här får du ett praktiskt rum som du kan möblera till exempel som ett tv-rum.

Vardagsrummet i Vidar och Alva

Det ljusa vardagsrummet har ett lugnt läge mot trädgården och rummet förlängs under sommarhalvåret med uteplatsen utanför.

Radhuset Alva

Alva är Sveriges första klimatneutrala radhus. När du flyttar in här kan du vara säker på att du påverkar ditt eget klimatavtryck och gör skillnad för framtiden. Solcellerna på taket bidra till en väldigt låg driftkostnad. Alva har två trivsamma våningar på sammanlagt 135 kvadratmeter.