Gottorps Hage Bunkeflostrand, Malmö

Drömmen om Gottorps Hage

Nu är alla bostäder slutsålda i populära Gottorps Hage och vi önskar alla nya boenden välkomna till kvarteret. Om du fortfarande drömmer om ett eget hem i Bunkeflostrand, kan du ta en titt på kvarteret intill, där vi bygger Söder om Allén.

Är du också intresserad av att flytta till Bunkeflostrand? Då kan du kika på vårt andra kvarter, Söder om Allén.

Sveriges första klimatneutrala radhus
I Gottorps Hage hittar du Sveriges första klimatneutrala radhus, där samtliga bostäder har stort fokus på hållbarhet och är Svanenmärkta. När du flyttar in här bidrar du till en grönare framtid och minskar ditt eget klimatavtryck betydligt.

Livet i Gottorps Hage är en dröm för hela familjen. Runt om småhusområdet väntar en fantastisk park och naturstråk med lekplatser och utegym. Kvarteret är en perfekt plats att växa upp på, med dess lugna gator och kvartersparken i mitten.

Förskola, grundskola, vårdcentral och matbutik finns inom promenadavstånd och bussarna tar dig in till Malmö på bara 30 minuter. Att leva här, i en nybyggt bostad kommer att ge dig tid över till familjen, vännerna och det du gillar i livet.

Bostäderna i Gottorps Hage har en hög miljöstandard och en ovanligt låg energiförbrukning. Det betyder att du får låga driftkostnader och kan lägga pengarna på roligare saker. Samtliga hus är Svanenmärkta och byggs med miljövänliga material så att du bland annat får en sundare inomhusmiljö. Radhusen är dessutom klimatneutrala.

Att bo i Gottorps Hage innebär att du bidrar till en mer hållbar och hälsosam värld för dig, dina barn och för dina barnbarn.

Fakta om projektet

Pris Slutsålt
Bostäder till salu 0 av 38
Typ av bostad Kedjehus, Radhus, Villor
Säljstart Onsdagen 17 november 2021
Inflyttning Planerad från våren 2022 i första etappen; från hösten 2022 i nästa etapp

Broschyrer och dokument

Ett klimatneutralt hem minskar din påverkan på miljön


Vi har länge strävat efter att bygga hem med så liten klimatpåverkan som möjligt. Redan 2005 byggde vi Nordens första Svanenmärkta hem. Sedan dess har vi utmanat oss själva och drivit vårt arbete ännu längre för att utveckla mer hållbara och hälsosamma hem. Nu tar vi ett stort steg mot vårt klimatmål och lanserar Sveriges första klimatneutrala radhus i Gottorps Hage.

Läs mer om Sveriges första klimatneutrala radhus.

Se filmen om Gottorps Hage


Filmen om småhus i Gottorps Hage med bl a Sveriges första klimatneutrala radhus. skanska.se/gottorpshage

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier