Lägenhet 4 rok, 86,5 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1002
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1002
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1002
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1002
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1002
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1002

Njut av utsikten i denna generösa hörnfyra med en stor terrass med kvällssol. Med öppen planlösning, bra förvaring och stora härliga fönster i två väderstreck har den allt man kan önska av en bostad precis vid vattnet.

Stig in i entrén som leder dig in i denna fantastiska hörnfyra! Börja med att hänga av dig jackan i den smidiga skjutdörrsgarderoben direkt till vänster. Till höger har du ingången till det största sovrummet med ett stort fönster som fyller rummet med ljus och smidig klädkammare. Fortsätt in i lägenheten och du finner gästtoaletten och badrummet på var sin sida. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Den kompletterande gästtoaletten mitt emot är guld värd under stressiga vardagsmorgnar.

Bredvid gästtoaletten hittar du sovrum nummer två med praktisk skjutdörrsgarderob för förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en trevlig umgängesyta. Det stora rummet badar i ljus och rymmer, förutom tv och soffgrupp, en generös matplats och många gäster. Härifrån når du också det sista av hemmets sovrum med fönster ut mot vattnet. Räcker det med två sovrum i lägenheten så kan du som tillval välja bort en vägg och istället få ett större vardagsrum och kök. Utanför fönstren breder den soliga terrassen ut sig med slående utsikt över och det glittrade vattnet. Med sina imponerande 21 kvadratmeter finns här gott om plats för allt det bästa i livet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 86,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 6
Nummer A-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier