Lägenhet 2 rok, 66 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1003
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1003
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1003
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1003
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1003
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1003

Upptäck denna ljusa och rymliga tvåa på entrévåningen med gott om plats för livet! Här njuter du av en stor balkong och generösa umgängesytor med plats för många middagsgäster.

I entrén till denna tvåa hittar du en smidig skjutdörrsgarderob för skor och ytterplagg. Här finns också ingången till hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Fortsätt in till den öppna sociala ytan där kök och vardagsrum smälter samman. Här finns gott om plats för tv, soffgrupp och matplats som rymmer många middagsgäster. Den mysiga balkongen utanför blir till ett extra rum under sommarhalvåret och en uppskattad plats för umgänge med familj och vänner. Innanför köket hittar du det trivsamma sovrummet med dold förvaring i en lång skjutdörrsgarderob och fönster mot balkongen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 66 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 6
Nummer A-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23