Lägenhet A-1201

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1201
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1201
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1201
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1201
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1201
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1201

Denna trivsamma hörnlägenhet finns allt man kan önska sig av en tvåa. Så som en balkong med vacker utsikt över vattnet i perfekt västerläge, smart förvaring, och en öppen planlösning för härliga stunder med familj och vänner.

Välkommen in i entrén till denna ljusa hörntvåa med balkong och fönster i två väderstreck. Direkt till höger hittar du en smidig skjutdörrsgarderob med plats för både skor, ytterkläder och inbyggt städskåp. Till vänster hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Nästa dörr leder dig in i det ljusa sovrummet med fin utsikt mot den gröna innergården. Det kombinerade köket och vardagsrummet känns stort och luftigt och matplatsen rymmer många middagsgäster. Här finns också gott om plats för tv och soffgrupp. De stora fönstren gör att rummet smälter samman med balkongen, den gröna innergården och det glittrande vattnet utanför. Under sommarens ljumna kvällar är den västligt belägna balkongen en underbar plats att umgås på.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 54,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 6
Nummer A-1201
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186