Lägenhet 3 rok, 80,5 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1203
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1203
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1203
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1203
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1203
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1203

Följ med in i denna ljusa trea med bra förvaring, öppna ytor och sällskaplig balkong som ger både tid och plats för allt det bästa i livet.

Ta steget in i entrén till denna rymliga trea. Börja med att hänga av dig i den smidiga skjutdörrsgarderoben med plats för skor och ytterplagg. Följ den inre hallen som leder dig mot det mindre av de två sovrummen. Sväng till höger och du hittar hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. De öppna ytorna gör det lätt att umgås och de stora fönstren skänker hemmet massor av ljus. Med den rymliga balkongen i direkt anslutning skapas ett extra rum under sommarhalvåret som gör lägenheten till en härlig plats för middagar med många gäster. Innanför köket hittar du det stora sovrummet med en lång skjutdörrsgarderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 80,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3 av 6
Nummer A-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier