Lägenhet 4 rok, 107 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1501
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1501
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1501
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1501
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1501
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1501

Högst upp i huset hittar du denna rymliga fyra med en imponerande takterrass på 77 kvadratmeter. Här njuter du av kvällssolen med en oslagbar utsikt över kajkanten och den fantastiska närheten till vattnet.

Välkommen in i entrén till denna storslagna taklägenhet! På din högra sida hittar du två smidiga skjutdörrsgarderober med plats för skor och ytterplagg. Från entrén når du också ett av hemmets två helkaklade badrum med dusch som är en stor tillgång när vänner kommer på besök och fler vill göra sig i ordning samtidigt. På vänster sida har du ingången till det första sovrummet med fönster in mot den lummiga gården.

Det kombinerade vardagsrummet och vinkelköket badar i ljus och smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms, förutom tv och ordentlig soffgrupp, en tilltagen matplats för många gäster. Utanför de stora fönstren breder den imponerande terrassen ut sig och bjuder på en häpnadsväckande utsikt över kajkanten. Med det glittrande vattnet med båtar som glider fram och tillbaka.

Från vardagsrumsdelen når du de två resterande sovrummen. Det ena har ett stort fönster ut mot terrassen och vattnet. Räcker det med två sovrum i lägenheten? Då kan du välja bort en vägg som tillval och få ett större vardagsrum och kök med plats för köksö. Det andra lite större sovrummet har tillgång till en generös klädkammare och det rymligaste av hemmets badrum. Utöver dusch och wc är det utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 107 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 6 av 6
Nummer A-1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier