Lägenhet 1 rok, 42 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, B-1002
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, B-1002
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, B-1002
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, B-1002
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, B-1002
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, B-1002

På entrévåningen hittar du denna mysiga och välplanerade etta med fransk balkong och en öppen social yta mellan kök och vardagsrum. I den smidiga skjutdörrsgarderoben finns plats för förvaring.

Välkommen in i denna pärla till etta. I entrén hittar du en skjutdörrsgarderob med gott om utrymme för skor och kläder samt ett städskåp. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

Längre in i hemmet når du den öppna sociala ytan där kök och vardagsrum smälter samman.

Här finns plats för tv, soffa och matplats som rymmer många gäster. De stora fönstren bjuder in massor av ljus och den franska balkongen ger en härlig utomhuskänsla när du lagar mat med familj och vänner. Sängen får sin naturliga plats i en sovalkov och vill du hellre ha en enda stor öppen yta kan du som tillval välja bort en vägg.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 42 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 5
Nummer B-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier