Lägenhet 3 rok, 80,5 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1102
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1102
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1102
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1102
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1102
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1102

Välkommen in i denna ljusa och välplanerade hörntrea med social planlösning och rymlig balkong.

Ta ett steg in i denna ljusa trea med fönster i två väderstreck. Direkt till vänster i entrén hittar du en smidig skjutdörrsgarderob med utrymme för både skor och ytterkläder. På din högra sida ligger hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Från entrén tar du dig också direkt in i de två sovrummen, varav det större sovrummet rymmer en lång skjutdörrsgarderob. Ännu mer dold förvaring finns i klädkammaren utanför. Längre in i hemmet når du den öppna sociala ytan där kök och vardagsrum smälter samman. Här finns plats för allt det bästa i livet! Inte minst tv, soffgrupp och matplats som rymmer många gäster. Den rymliga balkongen blir en naturlig förlängning av hemmet och en given favoritplats för familj och vänner under sommarhalvåret. Behöver du enbart ett sovrum? Då kan du som tillval välja bort en vägg och få ännu större umgängesyta i kök och vardagsrum.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 80,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 6
Nummer C-1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23