Lägenhet 4 rok, 101,5 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1303
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1303
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1303
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1303
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1303
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1303

Slå dig ner på balkongen i denna rymliga fyra med kvällssol och utsikt över vattnet, där segelbåtarna rofyllt glider förbi. På över hundra kvadratmeter ryms både två badrum, gott om förvaring och generösa umgängesytor för vänner och familj.

Välkommen in i entrén till denna ljusa genomgångsfyra. På din vänstra sida hittar du en lång skjutdörrsgarderob med gott om plats för skor och ytterkläder. Från entrén når du också hemmets två mindre sovrum med fönster ut mot vattnet. Räcker det med två sovrum i lägenheten? Då kan du välja bort en vägg som tillval och få ett större vardagsrum och kök. I entrén finner du även hemmets rymligaste badrum. Det är helkaklat och utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in i lägenheten mot hemmets största rum, där köket och vardagsrummet smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Alldeles utanför breder den härliga balkongen ut sig och bjuder på en häpnadsväckande utsikt över vattnet. I köksdelen har du även en fransk balkong som skapar utomhuskänsla under matlagningen. Här finns också möjligheten att komplettera med en köksö som tillval, för extra arbetsyta.

Från köksdelen hittar du ingången till det största sovrummet, med tillgång en lång och rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring och ett stort fönster med härligt ljusinsläpp. Sovrummet har också ett eget helkaklat badrum utrustat med dusch. En detalj som är guld värd när vänner kommer på besök och fler vill göra sig i ordning samtidigt.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 101,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 4 av 6
Nummer C-1303
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier