Lägenhet 5 rok, 129,5 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1502
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1502
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1502
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1502
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1502
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1502

Välkommen till denna rymliga hörnfemma med gott om livskvalitet. Så som en takterrass på hela 63 kvadratmeter med utsikt över vattnet och sol hela dagen lång. Liksom två badrum, fantastisk förvaring, generösa umgängesytor och fönster i tre väderstreck.

Stig in i entrén till denna ljusa och rymliga hörnfemma! På din vänstra sida hittar du en smidig skjutdörrsgarderob för skor och ytterplagg. Från entrén når du också ett av hemmets två helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare, med praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Mitt emot badrummet ligger två av sovrummen. Båda med fönster in mot den gröna innergården och vattnet bortanför. Fortsätt in i lägenheten mot hemmets största rum som badar i ljus. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta med gott om plats för både tv med soffgrupp och matplats för riktigt många gäster. I köksdelen finns även en stor köksö för arbetsyta.

Utanför de stora fönstren breder den imponerande terrassen ut sig. I soligt söderläge och med härlig utsikt mot innergården och vattnet bortanför. Från köksdelen når du de två resterande sovrummen, också dem med härligt ljusinsläpp. I det större har du tillgång till en stor klädkammare och i det mindre sovrummet, en lång och rymlig skjutdörrsgarderob. Utanför finner du också hemmets andra badrum. Det är också utrustat med dusch vilket är en stor tillgång på morgonen när fler vill göra sig i ordning samtidigt. Räcker det med två sovrum i lägenheten? Då kan du ta bort väggar som tillval och istället få ett större vardagsrum och kök.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 129,5 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 6 av 6
Nummer C-1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23