Lägenhet 4 rok, 85 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, D-1401
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, D-1401
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, D-1401
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, D-1401
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, D-1401
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, D-1401

Upptäck denna ljusa och välplanerade fyra med rymlig balkong och vacker utsikt över vattnet. Med sina stora sociala ytor är den som gjord för umgänge med familj och vänner.

.

Låt dig välkomnas av entrén till denna ljusa fyra med fönster i två väderstreck. Här hänger du av dig jackan i den långa skjutdörrsgarderoben direkt till höger innan du stiger in i det kombinerade köket och vardagsrummet. Det stora rummet badar i ljus och rymmer, förutom tv och soffgrupp, en stor matplats och många gäster. Härifrån når du också det ena av de två mindre sovrummen med fönster mot den gröna innergården. Räcker det med två sovrum i lägenheten så kan du som tillval välja bort en vägg och istället få ett större vardagsrum och kök, med alternativ rumsavdelare i glas och plats för köksö.

Utanför fönstren breder den härliga balkongen ut sig med utsikt över innergården och det glittrade vattnet bortanför. Längre in i lägenheten kommer du till hemmets inre hall. Här hittar du ingången till gästtoaletten som gör familjelivet enklare under stressiga vardagsmorgnar. Och utrymme för en extra skjutdörrsgarderob som tillval. Från den inre hallen når du också hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Längst in i lägenheten finns ett större och ett mindre sovrum, båda med stora fönster för härligt ljusinsläpp. I det större finns även en lång skjutdörrsgarderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 85 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 5 av 5
Nummer D-1401
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier