Lägenhet 3 rok, 86,5 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1102
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1102
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1102
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1102
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1102
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1102

Kika in i denna genomgångstrea med social planlösning och två härliga balkonger.

I denna trevliga trea får du både fönster och balkonger i två väderstreck. Direkt till höger hittar du en lång skjutdörrsgarderob för skor, ytterkläder och annat som hör vardagslivet till. Innanför entrén når du det stora och luftiga sovrummet med härligt ljusinsläpp och ännu en smidig skjutdörrsgarderob. Bredvid sovrummet ligger hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt genom den inre hallen till hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här finns gott om utrymme för tv, soffgrupp och matplats för många gäster. I köksdelen finns även en köksö för extra arbetsyta. Önskar du utöka köket är det också möjligt som tillval. De två balkongerna knyter an på var sin kortsida och inspirerar till lata frukostar, mysiga middagar med vänner och prunkande odlingsprojekt sommaren igenom. Från köksdelen når du det andra sovrummet, även det med härligt ljusinsläpp. Behöver du bara ett sovrum? Då kan du välja bort en vägg som tillval och få ännu större umgängesyta i kök och vardagsrum.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 86,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 9
Nummer E-1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Ansvarig kontaktperson

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70