Okänd E-1703

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1703
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1703
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1703
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1703
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1703
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1703

Välkommen till denna inbjudande och välplanerade etta! Den mysiga balkongen blir en förlängning av det kombinerade köket och vardagsrummet under sommarhalvåret. Dessutom får du gott om dold förvaring.

Öppna dörren till denna trivsamma etta där ljuset från de stora fönstren når i stort sett varje hörn. En smidig skjutdörrsgarderob i entrén ger utrymme för skor, kläder, väskor och träningsprylar. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

Längre in i hemmet når du den öppna sociala ytan där kök och vardagsrum smälter samman.

Här finns plats för tv, soffa och matplats som rymmer flera vänner. Men också en avskild sängplats och ännu mer dold förvaring i form av en skjutdörrsgarderob med inbyggt städskåp. Under sommarhalvåret är det en underbar känsla att öppna dörren ut till den rymliga balkongen, med plats för både lata helgfrukostar och odlingsprojekt, och använda den som ett extra rum.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 34,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 8 av 9
Nummer E-1703
Typ av bostad Okänd
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186