Okänd E-1704

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1704
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1704
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1704
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1704
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1704
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1704

Med en 28 kvadratmeter stor balkong i bästa söderläge och utsikt över vattnet, stora umgängesytor och fönster i tre väderstreck finns inte mycket kvar att önska. Välkommen till en femma full av möjligheter!

Stig in i entrén till denna ljusa och rymliga genomgångfemma. Här finns både en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och ytterkläder, städskåp och klädkammare för ytterligare förvaring. Till vänster hittar du hemmets två helkaklade badrum med varsin dusch. En detalj som är en stor tillgång på morgonen när fler vill göra sig i ordning samtidigt. Det större badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare, med praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Från entrén når du också hemmets största sovrum. Här finns en lång och extra rymlig skjutdörrsgarderob samt ett stort härligt fönster mot den gröna innergården och vattnet bortanför.

Fortsätt in i lägenheten mot hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta som badar i ljus. Och det finns gott om plats! Både för tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Som tillval kan du även komplettera med en köksö för ännu mer arbetsyta. Utanför de stora fönstren breder den imponerande balkongen ut sig i soligt söderläge och med härlig utsikt. Från vardagsrumsdelen når du de tre resterande sovrummen, också dem med härligt ljusinsläpp. Vill du hellre ha två stora sovrum i lägenheten och ytterligare en inbyggd garderob? Då kan du välja det som tillval och därmed få ett större vardagsrum och kök.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 106,5 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 8 av 9
Nummer E-1704
Typ av bostad Okänd
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186