Lägenhet 4 rok, 88 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, F-1103
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, F-1103
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, F-1103
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, F-1103
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, F-1103
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, F-1103

Slå dig ner på den soliga balkongen precis vid vattnet och se segelbåtarna glida förbi. I den här ljusa gavelfyran är det inte svårt att njuta av livet! Inuti hittar du både gästtoalett och härliga umgängesytor för vänner och familj.

Välkommen in i entrén till denna fyra med stora fönster i två väderstreck. På din högra sida hittar du en skjutdörrsgarderob med plats för skor och ytterkläder. På din vänstra hittar du både hemmets större sovrum med en lång och rymlig skjutdörrsgarderob och ett av de mindre sovrummen bredvid. Från entrén når du också det helkaklade badrummet, utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Gästtoaletten mitt emot är guld värd på morgonen när fler ska göra sig i ordning samtidigt.

Fortsätt in i lägenheten mot hemmets största rum, där köket och vardagsrummet smälter samman till en härlig umgängesyta. Här ryms både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Alldeles utanför breder den generösa balkongen ut sig i perfekt solläge och bjuder på en häpnadsväckande utsikt över vattnet. Under sommarhalvåret blir den ett extra rum för härliga stunder med familj och vänner. Från vardagsrumsdelen hittar du ingången till det tredje sovrummet, också det med utsikt mot vattnet. Räcker det med två sovrum i lägenheten så kan du välja bort en vägg som tillval och få ett större vardagsrum och kök.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 88 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 7
Nummer F-1103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juli 2023
Egenskaper Balkong, Sjö-/havsutsikt

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier