Lägenhet G-1003

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1003
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1003
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1003
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1003
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1003
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1003

Precis vid vattnet hittar du denna generösa gavelfyra med stor terrass i bästa solläge. Med öppen planlösning, gästtoalett och stora härliga fönster i två väderstreck har den allt man kan önska av en bostad.

Stig in i entrén till denna fantastiska fyra! Här hänger du av dig jackan i den smidiga skjutdörrsgarderoben direkt till höger. Till vänster har du ingången till det största sovrummet med ett stort fönster som fyller rummet med ljus och en egen klädkammare.

Fortsätt in i lägenheten och du finner gästtoaletten och badrummet på var sin sida. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Den kompletterande gästtoaletten mitt emot är guld värd under stressiga vardagsmorgnar.

Bredvid gästtoaletten hittar du sovrum nummer två med praktisk skjutdörrsgarderob för förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en trevlig umgängesyta. Det stora ljusa rummet rymmer, förutom tv och soffgrupp, en generös matplats och många gäster. Härifrån når du också det sista av hemmets sovrum med fönster ut mot vattnet. Räcker det med två sovrum i lägenheten så kan du som tillval välja bort en vägg och istället få ett större vardagsrum och kök. Utanför fönstren breder den soliga terrassen ut sig med slående utsikt över och det glittrade vattnet. Med sina imponerande 21 kvadratmeter finns här gott om plats för allt det bästa i livet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 995 000 kr
Månadskostnad 4 781 kr
Boarea 87,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 7
Nummer G-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juli 2023
Egenskaper Klädkammare, Sjö-/havsutsikt, Uteplats
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Räkna på kostnaden för ditt nya boende