Lägenhet 2 rok, 55 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1004
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1004
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1004
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1004
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1004
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1004

Njut av kvällssolen i denna inbjudande gaveltvåa med stor terrass precis vid kajkanten! Med sin sociala planlösning och smarta förvaring finns gott om plats för livets bästa.

Stig in i denna ljusa tvåa på entrévåningen med fönster i två väderstreck. I entrén hittar du en lång skjutdörrsgarderob med gott om utrymme för skor och kläder samt ett städskåp. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Bredvid badrummet ligger sovrummet med ett stort fönster för härligt ljusinsläpp.

Längre in i hemmet når du den öppna sociala ytan där kök och vardagsrum smälter samman. De stora fönstren som vetter ut mot vattnet fyller rummet med ljus och i vardagsrumsdelen finns plats för tv, soffa och matplats som rymmer många gäster. Öppna balkongdörren och låt den generösa terrassen breda ut sig. Med sin värmande kvällssol är den som gjord för mysiga middagar med familj och vänner, med det glittrande vattnet och segelbåtarna som glider förbi alldeles bredvid.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 7
Nummer G-1004
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juli 2023
Egenskaper Sjö-/havsutsikt, Uteplats

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier