Lägenhet 3 rok, 74 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1301
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1301
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1301
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1301
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1301
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1301

Upptäck denna ljusa och välplanerade trea med gott om plats för livet. Här blir den stora balkongen den perfekta platsen för middagar under sommarhalvåret med fin utsikt mot den gröna innergården.

När du öppnar dörren till denna trea hamnar du mitt i den välkomnande entrén, med en smidig skjutdörrsgarderob för skor och ytterplagg till höger. Till vänster ligger det mindre av sovrummen med fönster in mot gården. Från entrén når du också hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

 

Fortsätt in till hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Den öppna planlösningen gör det lätt att umgås, oavsett om man lagar mat, gör läxorna eller tittar på tv. Här finns också gott om utrymme för middagar med många gäster. Den mysiga balkongen utanför blir till ett extra rum under sommarhalvåret och ytterligare en uppskattad plats för umgänge. Innanför köket hittar du det stora sovrummet med två stora fönster för härligt ljusinsläpp och en lång skjutdörrsgarderob för förvaring.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. 

Vår inredare har desginat ditt hem. Här har vi valt ett ljust kök med stenbänkskiva, rostfria vitvaror och vacker kakling över bänkskiva. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 345 000 kr
Månadsavgift 4 149 kr
Boarea 74 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 7
Nummer G-1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juli 2023
Egenskaper Balkong
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvarig kontaktperson

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70

Räkna på kostnaden för ditt nya boende